Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Седница одржана на 10.09.2019
 1. Решение за издавање согласност за стекнување квалификувано учество во ОБД ДЕЛТА ИНС АД Скопје од страна на лицето Елизабета Тасевска;
 2. Решение за издавање согласност за стекнување квалификувано учество во ОБД МОБИЛИТИ БРОКЕР АД СкопјеАД Скопје од страна на лицето Јонче Лајмановски;
 3. Решение за издавање согласност Друштвото за ревизија ГРАНТ ТОРНТОН ДОО Скопје да врши ревизија на финансиските извештаи на КРОАЦИЈА ОСИГУРУВАЊЕ АД Друштво за осигурување на живот Скопје за 2019 година;
 4. Решение за одземање на лиценцата за застапник во осигурување на лицето Жарко Крстиќ;
 5. Решение за одземање на лиценцата за застапник во осигурување на лицето Јосиф Пеневски;
 

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

 • Потребна документација
 • Тарифник на АСО
 • Мисија
 • Квартални извештаи
 • Прашајте ја АСО
 • Закони
 • Регистар на друштва за осигурување