Ndryshimi i fundit është bërë:
13 dhjetor 2019 në ora 15:45.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al

Në 28 dhe 29 shtator 2019 në hapësirat e Odës Ekonomike të Maqedonisë, por në organizimin e Agjencisë për mbikëqyrje të sigurimit u mbajt haketoni i parë nga fusha e s igurimit- InsurHack Shkup 2019. Në ngjarje morën pjesë gjithsej 16 pjesëmarrës në 5 ekipe ose grupe.

DSC08759

Ekipet përpunuan zgjidhje ideore për temat në vijim:

 • Platforma për digjializim e Raportit Evropian për paraqitjen e dëmit
 • Platforma për komparacion online të çmimeve të sigurimit nga autopërgjegjësia dhe KASKO
 • Platforma për mbledhjen dhe përpunimin e të dhënave për vozitje

Komisioni e përbërë nga përfaqësues të shoqërive të sigurimit, bashkësisë së start-up dhe FINKI bëri vlerësimi e të njëjtës, bazuar mbi kriteret paraprakisht të definuara dhe publikisht të shpalluar (në uebfaqen e ngjarjes www.insurhack.co) për pjesëmarrje dhe vlerësim. Bazuar mbi vlerësimin, ekipet u ranguan sipas kësaj radhitje:

 1. Teletabisi
 2. Insurfeit
 3. UIST
 4. Damazan
 5. San Junipero

Fituesi i InsuHack Shkup 2019, ekipi Teletabis ( i përbërë nga Viktor Avramovskit, Grigor Atanmasovskit, Antonia Avramoviq- student në FINKI), do të marrin pjesë në sesionin Pitch në ngjarjen InsurTech Shkup 2019.

 

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

 • Dokumentacioni i nevojshëm
 • Tarifa
 • AMS Misioni
 • Raportet Kuartale
 • Pyet AMS
 • Ligje
 • Regjistër të shoqërive të sigurimit