Last update:
13 December 2019 at 15:45 hours.
MacedonianEnglishAlbanian
header_eng
Insurance industry reports
Filter     Display # 
Article Title
Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2018 година
Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2018 година
Annual report of the Insurance supervision agency in 2017
Annual report of the insurance market in Republic of Macedonia in 2017
Прелиминарни податоци-бруто полисирана премија, бруто исплатени штети
Annual report of the insurance market in Republic of Macedonia in 2016
Annual report of the Insurance supervision agency in 2016
Annual report of the insurance market in Republic of Macedonia in 2015
Annual report of the Insurance supervision agency in 2015
Annual report of the insurance market in Republic of Macedonia in 2014
Annual report of the Insurance supervision agency in 2014
Annual report of the Insurance supervision agency in 2013
Annual report of the insurance market in Republic of Macedonia in 2013
Annual report of the Insurance supervision agency in 2012
Annual report of the insurance market in Republic of Macedonia in 2012
Осигурителниот пазар во РМ - III квартал 2012
Осигурителниот пазар во РМ - II квартал 2012
Осигурителниот пазар во РМ - I квартал 2012
Annual report of the Insurance supervision agency in 2011
Annual report of the insurance market in Republic of Macedonia in 2011
 
« StartPrev12NextEnd »
Page 1 of 2

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Required Documents
  • Tariffs
  • ISA Mission
  • Quarterly Reports
  • Ask ISA
  • The insurance acts
  • Register of insurance undertakings