Ndryshimi i fundit është bërë:
13 dhjetor 2019 në ora 15:45.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al
Press


Përmes përmirësimit të arsimimit financiar qytetarëve u mundësohet që ata të marrin vendime më efektive për financat personale, të cilat nga ana tjetër ndikojnë në tërësi në ekonomi - kështu që fëmijët duhet të edukohen financiarisht që në moshë të re. Kjo u theksua në ndarjen e çmimeve me rastin e konkursit tradicional për krijime letrate dhe krijime të artit figurativ me rastin e Ditës së Kursimit dhe Ditës së Sigurimit, të cilin e shpalli Agjencia e...
 
Më 4 nëntor 2019, Agjencia e Mbikëqyrjes së Sigurimeve organizoi eveniment për të festuar 10 vjetorin e krijimit të Agjencisë së Mbikëqyrjes së Sigurimeve dhe Ditës së Sigurimeve (1 Nëntor).Gjatë këtij aktiviteti, fjalime hyrëse patën Bujar Osmani, Zëvendëskryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut përgjegjëse për Çështjet Evropiane, Nina Angelovska, Ministre e Financave në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Samuel Zbogar, Shefi i...
 
There are no translations available.
 
  

Më 28 dhe 29 shtator në ambientet e Odës Ekonomike të Maqedonisë në Shkup do të mbahet InsurHack Skopje hakatoni i cili i dedikohet industrisë së sigurimit.

InsurHack Skopje është iniciativë e Agjensionit për mbikëqyrje të sigurimit dhe Shoqatës së organizatave finansiare pranë Odës Ekonomike. Qëllimi i saj është njohja e studentëve me industrinë e sigurimit dhe zhvillimin e zgjidhjeve kreative për avansimin e proceseve të punës të shoqërive për...
 
Agjencia për mbikëqyrje të sigurimit për së dyti herë është nikoqire e seminarit rajonal nën oragnizimin e përbashkët me Institutin për stabilitet financiar (FSI) dhe Asociacionin ndërkombëtar të mbikëqyrësve të sigurimit (IAIS). Seminari këtë vit do të jetë në temën mbikëqyrja grupore, sjellja tregtare në treg dhe digjitalizimi në sigurim. E njejta do të mbahet në Ohër, në periudhën nga 26-27 shtator.

Në seminar do të marrin pjesë përfaqësues nga organet...
 
« FilloPara12345678910TjetriFund »

Faqe 1 nga 13

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit