Ndryshimi i fundit është bërë:
13 dhjetor 2019 në ora 15:45.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al
Aktuale
Title Filter     Trego # 
nr Article Title Date
21 Trajnim për stafin e Agjencisë për Mbikëqyrjen e Sigurimit E martë, 22 Shkurt 2011
22 Nënshkrim Memorandum Bashkëpunimi në mes të Agjencisë për Mbikqyrjen e Sigurimeve dhe të Bankës Qendrore të Republikës së Maqedonisë E enjte, 20 Janar 2011
23 - Memorandum për bashkëpunim në mes të AMS dhe Agjencisë për Mbikëqyrjen e Kapitalit të Financuar nga Sigurimi Pensional E martë, 21 Dhjetor 2010
24 - Seminar I organizuar dy-ditor me temë ‘’ Menaxhimi I Rreziqeve në Ndërrmarje ‘’ E mërkurë, 01 Dhjetor 2010
25 - Takim pune me temë ‘’ Zbatim praktik të raportit Evropian për aksidentet e trafikut në Maqedoni ‘’ E martë, 23 Nëntor 2010
26 Nënshkrimi i Memorandumit për bashkëpunim me Autoritetin e mbikëqyrjes të tregjeve financiare, Austrisë E martë, 28 Shtator 2010
27 Nënshkrimi i Memorandumit për bashkëpunim me Autoritetin e Mbikëqyrjes Financiare (AMF) të Republikës së Shqipërisë E hënë, 19 Prill 2010
28 Nënshkrimi i Memorandumit për bashkëpunim me Komisionin e letrave me vlerë E mërkurë, 07 Prill 2010
29 Nënshkrimi i Memorandumit për bashkëpunim me Drjetorinë për parandalimin e pastrimit të parave dhe financimit të terorizmit E mërkurë, 07 Prill 2010
30 Nënshkrimi i Memorandumit për bashkëpunim me Bankën Qendrore të Republikës së Kosovës E premte, 05 Mars 2010
 
« FilloPara123TjetriFund »
Faqe 3 nga 3

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit