Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Настани
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
21 Информација за реализирани настани во организација на Агенцијата за супервизија на осигурување Вторник, 17 Јуни 2014
22 Испит за застапници на осигурување 12 и 13.05.2014 Вторник, 06 Мај 2014
23 Испит за осигурителни брокери 13.05.2014 Вторник, 06 Мај 2014
24 ПРВА ОБУКА НА АКРЕДИТИРАНИ ЗАСТАПНИЦИ ЗА ПРОДАЖБА НА ПРОИЗВОДИ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ ОД ЗЕМЈОТРЕС ПОДДРЖАНИ ОД ЕВРОПА РЕ Четврток, 03 Април 2014
25 Глобална недела на пари Понеделник, 10 Март 2014
26 Одбележување на Денот на осигурувањето Понеделник, 18 Ноември 2013
27 Спроведена обука за вработените во Агенцијата за супервизија на осигурување Понеделник, 11 Ноември 2013
28 Потпишан меморандум за соработка меѓу АСО и ФЗОМ Среда, 19 Декември 2012
29 Одбележување на Денот на осигурување Понеделник, 05 Ноември 2012
30 Мисија на Светска Банка во Република Македонија, 20-22 јуни 2012 Вторник, 03 Јули 2012
 
« ПочетокПред123456СледноКрај »
Страница 3 од 6

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување