Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Настани
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
31 Посета на Австриската асоцијација на осигурители Среда, 28 Март 2012
32 Одбележување на две годишнина на Агенцијата за супервизија на осигурување Вторник, 01 Ноември 2011
33 Одржана регионална средба Понеделник, 17 Октомври 2011
34 Регионална конференција: Развој на пазарите за осигурување од невреме и катастрофални ризици во Југоисточна Европа: Од концепт до реалност Четврток, 06 Октомври 2011
35 Организиран еднодневен семинар на тема техники и можности за инвестирање и управување со портфолио Среда, 21 Септември 2011
36 Склучен Меморандум за соработка меѓу Агенцијата за супервизија на осигурување и Комисијата за супервизија на осигурување од Романија Петок, 08 Април 2011
37 Спроведена обука за вработените во Агенцијата за супервизија на осигурување Вторник, 22 Февруари 2011
38 Склучен Меморандум за соработка меѓу Агенцијата за супервизија на осигурување и Народната Банка Четврток, 20 Јануари 2011
39 Потпишан меморандум за соработка меѓу АСО и МАПАС Вторник, 21 Декември 2010
40 Организиран дводневен семинар со тема “Управување со ризици кај претпријатијата” Среда, 01 Декември 2010
 
« ПочетокПред123456СледноКрај »
Страница 4 од 6

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување