Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
111 Избор на најдобар истражувачки труд од областа на управување со ризици и осигурување во Р. Македонија за 2014 година Среда, 05 Ноември 2014
112 Известување Четврток, 30 Октомври 2014
113 Известувањето за полагање на испит за застапник и брокери Четврток, 30 Октомври 2014
114 Промоција на доброто корпоративно управување кај друштвата за осигурување во Р. Македонија Петок, 24 Октомври 2014
115 Информација за одржана Втора регионална конференција на Европа РЕ Среда, 22 Октомври 2014
116 Конкурс за деца и млади Среда, 15 Октомври 2014
117 Известување за спроведување на обуки и испити Петок, 26 Септември 2014
118 Остварувањата во осигурителниот сектор во првата половина на 2014 година и проекциите за тековната година Вторник, 23 Септември 2014
119 Спроведување на стручен испит потребен за добивање на дозвола за работа како овластен актуар Петок, 05 Септември 2014
120 Известување за полагање на поправен испит Вторник, 02 Септември 2014
 
« ПочетокПред1112131415СледноКрај »
Страница 12 од 15

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување