Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
121 Известување за полагање на поправен испит Понеделник, 16 Јуни 2014
122 СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА Вторник, 03 Јуни 2014
123 Конкурс за годишна награда за млади истражувачи Понеделник, 02 Јуни 2014
124 Известување за одржување обука и испит за проверка на стручната подготвеност за вршење работи на застапување во осигурување и осигурително брокерски работи Недела, 09 Март 2014
125 На 19 декември склучен Меморандум Петок, 10 Јануари 2014
126 Информација за одржана презентација од страна на Европа Ре (18.11.2013) Понеделник, 25 Ноември 2013
127 Информации за спроведување на Стручен испит потребен за добивање дозвола за работа како овластен актуар Среда, 18 Септември 2013
128 Обука за застапници во осигурување Петок, 06 Септември 2013
129 Конкурс за годишна награда за млади истражувачи Четврток, 11 Април 2013
130 Агенцијата за супервизија на осигурување издаде Брошура за осигурување во земјоделството Среда, 11 Јули 2012
 
« ПочетокПред1112131415СледноКрај »
Страница 13 од 15

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување