Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
131 Регионален семинар за осигурителни регулаторни тела во Централна и Источна Европа и Централна Азија и Транскавказија за макропруденцијална и групна супервизија Петок, 11 Мај 2012
132 Агенцијата за супервизија на осигурување на Република Македонија домаќин на Регионален семинар за осигурителни регулаторни тела Петок, 04 Мај 2012
133 Конкурс за годишна награда за млади истражувачи Вторник, 03 Април 2012
134 Работна посета во Брисел Понеделник, 19 Март 2012
135 Програма за осигурување од ризик од катастрофи Среда, 04 Јануари 2012
136 Средба со претставниците на Меѓународниот Монетарен Фонд (ММФ) Понеделник, 05 Декември 2011
137 Работилница - Ризично базирана супервизија во осигурувањето Понеделник, 07 Ноември 2011
138 Конференција на ЕВРОПА РЕ, “Развој на пазарите за осигурување од невреме и катастрофални ризици во Југоисточна Европа: Од концепт до реалност” Среда, 19 Октомври 2011
139 Посета на претставници на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) Вторник, 18 Октомври 2011
140 Информации за спроведување на Стручен испит потребен за добивање дозвола за работа како овластен актуар Понеделник, 17 Октомври 2011
 
« ПочетокПред1112131415СледноКрај »
Страница 14 од 15

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување