Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
141 Донесени Годишниот извештај за работењето на АСО и Годишниот извештај за осигурителниот пазар во РМ за 2010 година Среда, 29 Јуни 2011
142 Агенцијата за супервизија на осигурување издаде нова дозвола за вршење работи на осигурување на живот-основано ново друштво за осигурување Петок, 27 Мај 2011
143 Предизвици во хармонизирањето на домашната регулатива и супервизија на осигурувањето со регулативата и праксата на Европската Унија Петок, 06 Мај 2011
144 АСО објавува конкурс Петок, 15 Април 2011
145 Соопштение Понеделник, 21 Февруари 2011
146 Издадена нова дозвола за вршење работи на осигурување на живот Понеделник, 27 Декември 2010
147 Обука за осигурутелни брокери - Прва група 25 - 27.11.2010 и 3 - 4.12.2010 Четврток, 18 Ноември 2010
148 Објавен е правилник за минималните стандарди за пресметка на техничките резерви Петок, 15 Октомври 2010
149 Објавена предлог содржината на Правилникот за минималните стандарди за пресметка на техничките резерви Петок, 17 Септември 2010
150 Објавена предлог содржина на Контниот план за друштвата за осигурување и реосигурување Четврток, 19 Август 2010
 
« ПочетокПред1112131415СледноКрај »
Страница 15 од 15

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување