Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Соопштенија
Филтер по наслов     Прикажи # 
# Наслов Датум
21 Започна проектот за финансиска едукација на населението Понеделник, 08 Април 2019
22 Агенцијата за супервизија на осигурување традиционалнo ја одбележа Глобалната недела на парите Понеделник, 08 Април 2019
23 Глобална недела на парите, 25-31 март,2019 година: Агенцијата за супервизија на осигурување со бројни активности ќе ја одбележи Глобалната недела на парите Понеделник, 25 Март 2019
24 Потпишан Меморандум за соработка во доменот на финансиската едукација и финансиската инклузија Понеделник, 25 Март 2019
25 Попоски од Франкфурт на Вториот форум за InsurТech Roadshow истакна – дигитализацијата во осигурувањето ќе влијае на поголемо задоволство на осигурениците, намалени цени на полисите за осигурување и поефикасна исплата на штети Петок, 22 Март 2019
26 Информација за обуки Понеделник, 18 Март 2019
27 Соопштение Вторник, 05 Март 2019
28 Регионална актуарска конференција Понеделник, 04 Март 2019
29 Пополнети се капацитетите за учество на обуката и стручниот испит Петок, 01 Март 2019
30 С О О П Ш Т Е Н И Е за спроведување на обука и стручен испит за вршење на осигурително брокерски работи Вторник, 26 Февруари 2019
 
« ПочетокПред12345678910СледноКрај »
Страница 3 од 15

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување