Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Друштва за застапување
Филтер по наслов 
1 IIQ2019 - Коригиран извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01 - 30.06.2019 Понеделник, 25 Ноември 2019
2 IIQ2019 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01 - 30.06.2019 Понеделник, 16 Септември 2019
3 IQ2019 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01 - 31.03.2019 Понеделник, 22 Јули 2019
4 IVQ2018 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01 - 31.12.2018 Четврток, 04 Јули 2019
5 IIIQ2018 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01 - 30.09.2018 Среда, 16 Јануари 2019
6 IIQ2018 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01 - 30.06.2018 Вторник, 18 Септември 2018
7 IQ2018 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01 - 31.03.2018 Вторник, 10 Јули 2018
8 IVQ2017 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2017 - 31.12.2017 Вторник, 10 Јули 2018
9 IIIQ2017 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2017 - 30.09.2017 Четврток, 28 Декември 2017
10 IIQ2017 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2017 - 30.06.2017 Вторник, 24 Октомври 2017
 
« ПочетокПред123СледноКрај »
Страница 1 од 3

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување