Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Друштва за застапување
Филтер по наслов 
11 IQ2017 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2017 - 31.03.2017 Вторник, 01 Август 2017
12 IVQ2016 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2016 - 31.12.2016 Петок, 23 Јуни 2017
13 IIQ2016 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2016 - 30.06.2016 Петок, 18 Ноември 2016
14 IQ2016 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2016 - 31.03.2016 Вторник, 16 Август 2016
15 IVQ2015 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2015 - 31.12.2015 Петок, 29 Јули 2016
16 IVQ2014 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2014 - 31.12.2014 Вторник, 05 Јануари 2016
17 IVQ2013 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2013 - 31.12.2013 Вторник, 27 Јануари 2015
18 IVQ2012 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2012 - 31.12.2012 Четврток, 18 Јули 2013
19 IVQ2011 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2011 - 31.12.2011 Понеделник, 26 Ноември 2012
20 IVQ2010 - Извештај за содржината и обемот на работа на друштвата за застапување во осигурувањето за периодот 01.01.2010 - 31.12.2010 Среда, 23 Февруари 2011
 
« ПочетокПред123СледноКрај »
Страница 2 од 3

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување