Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Друштва за осигурување
Филтер по наслов     Прикажи # 
1 IQ2019 - Извештаи за обемот и содржината на работа на Друштвата за осигурување за периодот 01.01-31.03.2019 Понеделник, 22 Јули 2019
2 IVQ2018 - Извештаи за обемот и содржината на работа на Друштвата за осигурување за периодот 01.01-31.12.2018 Петок, 31 Мај 2019
3 IIIQ2018 - Извештаи за обемот и содржината на работа на Друштвата за осигурување за периодот 01.01-30.09.2018 Вторник, 15 Јануари 2019
4 IIQ2018 - Извештаи за обемот и содржината на работа на Друштвата за осигурување за периодот 01.01-30.06.2018 (коригирана верзија) Понеделник, 15 Октомври 2018
5 IIQ2018 - Извештаи за обемот и содржината на работа на Друштвата за осигурување за периодот 01.01-30.06.2018 Понеделник, 17 Септември 2018
6 IQ2018 - Извештаи за обемот и содржината на работа на Друштвата за осигурување за периодот 01.01-31.03.2018 Вторник, 10 Јули 2018
7 IVQ2017 - Извештаи за обемот и содржината на работа на Друштвата за осигурување за периодот 01.01-31.12.2017 (коригирана верзија бр. 2) Вторник, 10 Јули 2018
8 IVQ2017 - Извештаи за обемот и содржината на работа на Друштвата за осигурување за периодот 01.01-31.12.2017 (коригирана верзија) Среда, 11 Април 2018
9 IVQ2017 - Извештаи за обемот и содржината на работа на Друштвата за осигурување за периодот 01.01-31.12.2017 Понеделник, 05 Март 2018
10 IIIQ2017 - Извештаи за обемот и содржината на работа на Друштвата за осигурување за периодот 01.01-30.09.2017 Четврток, 28 Декември 2017
 
« ПочетокПред123456СледноКрај »
Страница 1 од 6

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување