Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Извештаи на АСО
Филтер по наслов     Прикажи # 
1 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2018 година Понеделник, 01 Јули 2019
2 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2018 година Понеделник, 01 Јули 2019
3 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2017 година Петок, 23 Ноември 2018
4 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2017 година Петок, 23 Ноември 2018
5 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2016 година Петок, 07 Јули 2017
6 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2016 година Петок, 07 Јули 2017
7 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2015 година Петок, 01 Јули 2016
8 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2015 година Петок, 01 Јули 2016
9 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2014 година Среда, 01 Јули 2015
10 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2014 година Среда, 01 Јули 2015
 
« ПочетокПред123СледноКрај »
Страница 1 од 3

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување