Последната промена е направена на:
13 декември 2019 во 15:45 часот.
Македонски (Macedonian)English (United Kingdom)Albanian
header_mk
Извештаи на АСО
Филтер по наслов     Прикажи # 
11 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2013 година Среда, 02 Јули 2014
12 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2013 година Среда, 02 Јули 2014
13 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2012 година Петок, 24 Јануари 2014
14 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2012 година Четврток, 20 Јуни 2013
15 Осигурителниот пазар во РМ - III квартал 2012 Среда, 19 Декември 2012
16 Осигурителниот пазар во РМ - II квартал 2012 Вторник, 16 Октомври 2012
17 Осигурителниот пазар во РМ - I квартал 2012 Вторник, 07 Август 2012
18 Годишен извештај за работењето на Aгенцијата за супервизија на осигурување во 2011 година Понеделник, 25 Јуни 2012
19 Годишен извештај за состојбата и движењата на осигурителниот пазар во Р. Македонија во 2011 година Понеделник, 25 Јуни 2012
20 Осигурителниот пазар во РМ - III квартал 2011 Среда, 04 Јануари 2012
 
« ПочетокПред123СледноКрај »
Страница 2 од 3

Анкета

Дали сметате дека нашата интернет страница ги задоволува вашите потреби?
 
Дали сметате дека информациите на нашата интернет страница се лесно достапни?
 

 

 

  • Потребна документација
  • Тарифник на АСО
  • Мисија
  • Квартални извештаи
  • Прашајте ја АСО
  • Закони
  • Регистар на друштва за осигурување