Ndryshimi i fundit është bërë:
13 dhjetor 2019 në ora 15:45.
MacedonianEnglishAlbanian
header_al
Në Agjencinë e Mbikëqyrjes të Sigurimeve u mbajt takim pune i nivelit të lartë me përfaqësues të Bankës Qendrore të Kosovës
E martë, 26 Nëntor 2019 15:42

Në Agjencinë e Mbikëqyrjes të Sigurimeve sot u mbajt takim pune i nivelit të lartë  në të cilin morën pjesë, Sulejman Ahmedi, anëtar ekzekutiv i Këshillit të Ekspertëve dhe Igor Ivanovski, anëtar i jashtëm i Këshillit të Ekspertëve dhe  Guvernatorit të Bankës Qendrore të Kosovës Fehmi Mehmeti.

IMG_48151

Qëllimi i takimit ishte këmbimi i përvojave dhe njohurive  si dhe thellimi  i bashkëpunimit në fushën e sigurimeve dhe lehtësimet  dhe dobitë që mund të përfitojnë qytetarët e të dyja vendeve nga ky bashkëpunim, duke pasur parasysh fluksin e lartë të lëvizjes së kapitalit dhe të qytetarëve të këtyre dy vendeve fqinje.

Siç u potencua edhe nga guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti, ata janë të kënaqur  nga bashkëpunimi i deritanshëm dhe gjithashtu do të angazhohen për përforcimin e bashkëpunimit edhe në të ardhmen.

 
Takim pune i vendeve bartëse të Projektit për Përgatitjen e Strategjisë Kombëtare për Edukimin Financiar në bashkëpunim me OECD dhe Ministrinë e Financave në Holandë
E hënë, 25 Nëntor 2019 08:52
Në periudhën nga 6-8 nëntor  të vitit 2019 në Tbilisi, Gjerogji u mbajt takimi i dytë  i punës me temë Avancimi i arsimimit financiar në Evropën Juglinodre. Organizatore e takimit ishte Banka Kombëtare e Gjerogjisë në bashkëpunim me Organizatën për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (OECD) dhe Ministria e Financave të Holandës si mbikëqyrës. Në këtë takim pune merrte pjesë edhe përfaqësuesi i Agjencisë të Mbikëqyrjes të Sigurimeve.

Takimi zgjati dy...
Lexo ma...
 
Shënimi solemn i 10-vjetorit të themelimit të Agjencisë të Mbikëqyrjes së Sigurimeve në ditën e Sigurimeve (1 Nëntor)
E hënë, 04 Nëntor 2019 10:45
Më 4 nëntor 2019, Agjencia e Mbikëqyrjes së Sigurimeve organizoi eveniment për të festuar 10 vjetorin e krijimit të Agjencisë së Mbikëqyrjes së Sigurimeve dhe Ditës së Sigurimeve (1 Nëntor).Gjatë këtij aktiviteti, fjalime hyrëse patën Bujar Osmani, Zëvendëskryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut përgjegjëse për Çështjet Evropiane, Nina Angelovska, Ministre e Financave në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Samuel Zbogar, Shefi i...
Lexo ma...
 
NJOFTIM
E martë, 01 Tetor 2019 08:42
  

Më 28 dhe 29 shtator në ambientet e Odës Ekonomike të Maqedonisë në Shkup do të mbahet InsurHack Skopje hakatoni i cili i dedikohet industrisë së sigurimit.

InsurHack Skopje është iniciativë e Agjensionit për mbikëqyrje të sigurimit dhe Shoqatës së organizatave finansiare pranë Odës Ekonomike. Qëllimi i saj është njohja e studentëve me industrinë e sigurimit dhe zhvillimin e zgjidhjeve kreative për avansimin e proceseve të punës të shoqërive për...
Lexo ma...
 
Agjencia e Mbikëqyrjes së Sigurimeve, Ministria e Financave dhe Banka Popullore ndanë çmime me rastin e Ditës të Kursimeve dhe Ditës së Sigurimeve: Përmes edukimit financiar për një ekonomi më të fortë
E hënë, 11 Nëntor 2019 13:16
Përmes përmirësimit të arsimimit financiar qytetarëve u mundësohet që ata të marrin vendime më efektive për financat personale, të cilat nga ana tjetër ndikojnë në tërësi në ekonomi - kështu që fëmijët duhet të edukohen financiarisht që në moshë të re. Kjo u theksua në ndarjen e çmimeve me rastin e konkursit tradicional për krijime letrate dhe krijime të artit figurativ me rastin e Ditës së Kursimit dhe Ditës së Sigurimit, të cilin e shpalli Agjencia e...
Lexo ma...
 
Konkurs për nxënës të arsimit fillor dhe të mesëm me rastin e Ditës Botërore të Kurismit - 31 tetor dhe Ditës Botërore të Sigurimit - 1 nëntor
E hënë, 07 Tetor 2019 11:23

Në bazë të Vendimit për shpallje të konkursit për nxënës të arsimit fillor dhe të mesëm me rastin e Ditës Botërore të Kursimit - 31 tetor dhe Ditës Botërore të Sigurimit - 1 nëntor dhe miratimit të mjeteve V. nr. 02-30505/1 nga data 3.10.2019, Banka Popullore e Republikës së Maqedonisë së Veriut, Ministria e Financave të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Agjencia е Mbikëqyrjes së Sigurimeve shpallin

 

më tepër..

 
Stabiliteti financiar edhe më tej do të përforcohet
E martë, 01 Tetor 2019 08:41
Mirëmbajtja e stabilitetit financiar për vendin është prioritet. Rregullatorët financiar vazhdimisht punojnë në avancimin e analizave dhe në ndjekjen e rreziqeve sistemore, në përputhje me standardet më të fuqishme ndërkombëtare. Guvernatorja e Bankës Popullore, Anita Angelovska- Bezhovska, ministresha për financa, Nina Angelkovska, kryterja e Komisionit për letra me vlerë, Nora Aliti, kryetari i Këshillit të ekspertëve i Agjencisë për mbikëqyrjen e sigurimit, Klime...
Lexo ma...
 
« FilloPara12345678910TjetriFund »

Faqe 1 nga 16

Anketë

A mendoni se faqja jonë e internetit i plotëson nevojat tuaja?
 
A mendoni se informacionet në faqen tonë të internetit janë lehtë të disponueshme?
 

 

 

  • Dokumentacioni i nevojshëm
  • Tarifa
  • AMS Misioni
  • Raportet Kuartale
  • Pyet AMS
  • Ligje
  • Regjistër të shoqërive të sigurimit